Kraamzorg Meppel

Woont u in de buurt van Meppel en bent u in verwachting? Dan wilt u natuurlijk een professionele, ervaren en gedreven kraamverzorgster bij u in de regio. Maak kennis met Kraamzorg Marjan.

Wat is kraamzorg Meppel?

Kraamzorg is de zorg die u en uw pasgeboren baby ontvangen in de eerste acht dagen na de geboorte. Kraamzorg Marjan kan u de kraamzorg in Meppel verlenen. Marjan is professioneel, gedreven en werkt als ZZP’er. Kraamzorg Marjan is persoonlijk doordat ze altijd met u in gesprek gaat. Wat zijn uw wensen en behoeften? Wat verwacht u van uw kraamperiode? Kraamzorg Marjan probeert hier zo goed mogelijk aan te voldoen. De Kraamzorg in Meppel wordt zo veel mogelijk door Marjan zelf verleend. Is zij echter al aan het werk bij een ander gezin of is ze ziek? Dan regelt zij, in overleg met u, een andere collegae kraamverzorgster.

Wat doet de kraamzorg Meppel

Als u verzekerd bent dan heeft u automatisch recht op kraamzorg. Normaal gesproken heeft iedereen recht op 49 uur zorg gedurende de eerste dagen. Afhankelijk van uw verzekering betaalt u een eigen bijdrage voor de kraamzorg Meppel. De kraamzorg wordt geleverd door een kraamverzorgster. Kraamzorg Marjan zorgt ervoor dat u en de baby de juiste zorg ontvangen. Ze controleert bijvoorbeeld de temperatuur en het gewicht van uw baby. Ook houdt ze uw gezondheid in de gaten. Naast lichamelijke zorg regelt zij elke dag een schoon bed voor u en uw kindje. Ook de badkamer en het toilet worden goed schoongehouden omdat de hygiëne in deze eerste dagen van groot belang is. De kraamverzorgster is er natuurlijk voor u. Dit betekent dat u vragen kunt stellen en uw onzekerheden kunt benoemen. Kraamzorg Marjan laat u bijvoorbeeld zien hoe u uw kindje in bad kunt doen en vertelt wanneer hij of zij een schone luier nodig heeft. Ook betrekt ze uw partner bij de zorg voor uw kindje.

Aanmelden kraamzorg Meppel

Wilt u zich aanmelden voor kraamzorg in Meppel? Dan kunt u het formulier online invullen of telefonisch contact opnemen met Kraamzorg Marjan. Na de aanmelding komt Marjan bij u thuis langs voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Kraamzorg Marjan legt graag uit hoe zij werkt.

Contact kraamzorg Meppel

Heeft u nog vragen over kraamzorg Meppel? Of wilt u iets weten over een specifiek onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met Kraamzorg Marjan op.