Onze vorige ervaring met kraamzorg was niet wat we er van verwacht hadden en daarom waren we op zoek naar iets anders. Graag wilden we dezelfde kraamhulp voor de hele week en daarom hebben we gekozen voor een particuliere kraamhulp.
Op aanraden van een andere kraamhulp en via internet kwamen we bij Marjan terecht. Aan de telefoon klonk ze erg vrolijk en met de intake werd dit nog eens bevestigd. Ondanks dat het onze tweede was, kwam Marjan wel kennis maken. Dit hebben we als zeer prettig ervaren, omdat ze zo ook onze jongste zoon kon zien en hij haar. Het klikte goed en Marjan kwam helpen in de kraamweek.
Tijdens de laatste weken van mijn zwangerschap was ze bereikbaar voor vragen en we hielden contact over hoe het met mij ging.
De bevalling ging erg snel en Marjan was er en heeft mij goed ondersteund. Tijdens de kraamweek was ze heel flexibel en heeft ze heel veel goede en nuttige tips gegeven waar we nu nog steeds gebruik van maken. Ook met Jayden, onze oudste zoon, klikte het goed. Het was erg mooi weer in die week en hij heeft genoten van het buiten spelen met Marjan.
Zelf hebben wij Marjan als een zeer prettig kraamhulp ervaren en er was altijd een lach en positiviteit.
We hebben als gezin genoten van de kraamweek en vonden het heel erg leuk dat je samen met ons hebt kunnen genieten van de jongens. Als er ooit nog een derde komt, weten we je te vinden.
Heel erg bedankt voor de leuke en fijne week!

Liefs Servando, Ilse, Jayden & Ethan

Ethan 08-03-2014