Kraamzorg Stadskanaal

Bent u zwanger en zoekt u een geschikte kraamverzorgster? Woont u in Lemmer en wilt u tijdens uw kraamperiode genieten van een professionele, bekwame en ervaren kraamverzorgster? Maak dan kennis met Kraamzorg Marjan.

Wat is kraamzorg Stadskanaal?

Kraamzorg betekent dat er voor u en uw baby wordt gezorgd. Het is de eerste zorg van u en uw pasgeboren baby in de eerste acht dagen na de bevalling. Kraamzorg in Emmen kan verzorgd worden door Kraamzorg Marjan. Marjan is een ZZP’er in de kraamzorg. Door de kleinschaligheid en betrokkenheid van Kraamzorg Marjan bent u ervan verzekerd één kraamverzorgster te hebben tijdens uw kraamperiode. Marjan werkt hiervoor samen met andere ZZP’ers uit de omgeving van Stadskanaal. In overleg met u komt één van hen u bijstaan tijdens deze bijzondere dagen.

Wat doet de kraamzorg Stadskanaal

Kraamzorg omvat alle zorg van u en uw baby. De kraamverzorgster geeft uw baby een schone luier, doet hem of haar in bad en zorgt voor lichamelijke verzorging. Ook geeft ze u advies over borstvoeding en helpt ze u op weg. Naast de verzorging regelt Kraamzorg Marjan iedere dag een schoon bed voor u en uw baby. Ook het toilet en de badkamer worden schoon gemaakt, hygiëne is nu namelijk extra belangrijk. De kraamverzorgster helpt u daarnaast bij het ontvangen van uw kraambezoek. Door de ervaring van Kraamzorg Marjan kunt u met alle vragen bij haar terecht.

Aanmelden bij kraamzorg Stadskanaal

Wilt u gebruik maken van Kraamzorg Marjan? Dan kunt u zich eenvoudig aanmelden via het online formulier of telefonisch. Iedereen met een zorgverzekering heeft recht op kraamzorg in Lemmer. Normaal gesproken krijgt u 49 uur zorg in acht dagen tijd. In bijzondere gevallen kunt u recht hebben om meerdere kraamzorguren of -dagen. Kraamzorg Marjan kan u hier over informeren. Afhankelijk van uw zorgverzekering betaalt u een eigen bijdrage voor de kraamzorg

Contact kraamzorg Stadskanaal

Wilt u meer informatie over Kraamzorg Stadskanaal? Of wilt u weten of Kraamzorg Marjan aan uw wensen kan voldoen? Neem dan vrijblijvend contact met haar op.