Kraamzorg Westerbork

Woont u in de omgeving van Westerbork en bent u op zoek naar kraamzorg? Stop dan met zoeken en maak kennis met Kraamzorg Marjan. Marjan is gedreven, professioneel, ervaren en persoonlijk.

Wat is kraamzorg Westerbork?

Kraamzorg is alle zorg die verleend wordt aan u en uw baby tijdens de eerste acht dagen na de bevalling. Kraamzorg in Westerbork kan verleend worden door Kraamzorg Marjan. Marjan werkt als ZZP’er in de kraamzorg. Dit heeft als voordeel dat u niet met een grote logge organisatie te maken krijgt. U maakt kennis met Marjan zelf. Ze werkt op een persoonlijke manier en u kunt al uw wensen aangeven. Kraamzorg Marjan probeert hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Alles natuurlijk in overleg met u en uw partner. Iedereen heeft recht op kraamzorg Westerbork. U hoeft hiervoor alleen maar verzekerd te zijn. Als uw zwangerschap en bevalling normaal verlopen, dan heeft u recht op 49 uur zorg in de eerste acht dagen. Zijn er complicaties of is er een andere bijzondere reden, dan kunt u wellicht meer uren zorg krijgen. Dit kunt u navragen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook de hoogte van uw eigen bijdrage wordt door uw verzekering bepaald.

Wat doet kraamzorg Westerbork

Als u kiest voor Kraamzorg Marjan dan legt u contact met haar. Zij zal een intakegesprek met u voeren. In de meeste gevallen bij u thuis. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen aangeven en vragen stellen. Marjan zal haar werkwijze uitleggen. Als u thuis bevalt, dan kan Marjan hierbij aanwezig zijn. Bevalt u in het ziekenhuis dan is Marjan meteen bij thuiskomst aanwezig. Ze helpt u dan met het opstarten van de zorg. Na de geboorte van uw kindje bent u emotioneel en lichamelijk waarschijnlijk moe. Kraamzorg Marjan neemt zorg van u over. Ze verschoont de bedden, zorgt voor een schone toilet en douche en doet uw baby in bad. Langzamerhand gaat u meer taken van haar overnemen. Marjan kan u laten zien hoe uw kindje verschoond moet worden en hoe u het beste een badje voor kunt bereiden. Ook uw partner wordt betrokken bij de zorg. Natuurlijk hoort ook de kraamvisite bij uw kraamtijd. Marjan helpt u bij het ontvangen van bezoek. Dit geeft u de gelegenheid om zo veel mogelijk van uw baby en het bezoek te genieten.

Contact kraamzorg Westerbork

Heeft u nog vragen over kraamzorg in Westerbork? Of wilt u meer weten over Kraamzorg Marjan? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u zich online aanmelden voor kraamzorg van Marjan.