Kraamzorg Hoogeveen

Bent u in verwachting en op zoek naar kraamzorg in Hoogeveen? Stop met zoeken en maak kennis met Kraamzorg Marjan. Kraamzorg Marjan is professioneel, ervaren en persoonlijk. Ze verleent overal in Hoogeveen kraamzorg.

Wat is kraamzorg Hoogeveen

Kraamzorg Hoogeveen is net als in andere plaatsen de zorg die aan u en uw baby verleend wordt tijdens de eerste acht dagen na de bevalling. Een bevalling vraagt veel energie van u. Zowel emotioneel als lichamelijk. Wat is er dan lekkerder dan verzorgd worden tijdens de eerste dagen. Zeker wanneer u bevalt van uw eerste kindje kan een kraamverzorgster u advies geven en helpen om over uw onzekerheden heen te stappen. Ze neemt in de eerste dagen veel van u over zoals het in bad doen van uw baby en het verschonen van de luier. Ook zorgt ze voor schone bedden, een schoon toilet en een schone douche. Hygiëne is voor u en de baby namelijk erg belangrijk. In de kraamperiode ontvangen de meeste moeders kraamvisite. De kraamzorg Hoogeveen helpt u bij het ontvangen van uw visite. Zo kunt u genieten van uw pasgeboren baby en het bezoek.

Wanneer kraamzorg Hoogeveen?

Kraamzorg Marjan verleent kraamzorg aan iedereen in Hoogeveen. Ten minste als u verzekerd bent. Iedereen met een verzekering heeft recht op 49 uur kraamzorg in acht dagen. De hoogte van uw eigen bijdrage hangt af van uw verzekering. Heeft u zich aangemeld bij Kraamzorg Marjan? Dan neemt Marjan zelf contact met u op voor een intakegesprek. Dit gesprek vindt in de meeste gevallen bij u thuis plaats. Tijdens dit contact kunt u uw wensen aangeven. Kraamzorg Marjan probeert hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Bij een thuisbevalling kan Marjan aanwezig zijn als u dat wenst. Bevalt u in het ziekenhuis? Dan kunt u Marjan bellen als u weet wanneer u thuis komt. Marjan helpt u dan op weg. Het kan voorkomen dat Kraamzorg Marjan al aan het werk is bij een ander gezin of dat ze ziek is. Wie komt er dan? Kraamzorg Marjan regelt in overleg met u een collegae kraamverzorgster. Tijdens het intakegesprek kan Marjan u hier meer over vertellen.

Contact kraamzorg Hoogeveen?

Heeft u nog vragen over kraamzorg in Hoogeveen? Of wilt u meer weten over Kraamzorg Marjan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.