Kraamzorg

Bent u in verwachting? Gefeliciteerd! U gaat een geweldige tijd tegemoet waarin u ouders wordt. Geweldig natuurlijk maar ook erg spannend. Wat kan de kraamzorg voor u betekenen in de eerste dagen? Kraamzorg Marjan wil u, uw partner en uw pasgeboren baby graag bijstaan tijdens deze kwetsbare en bijzondere periode.

Wat is Kraamzorg Marjan?

Kraamzorg is de zorg van u en uw baby gedurende de eerste acht dagen na de bevalling. Kraamzorg Marjan neemt de zorgtaak van u over. Ze verzorgt u en uw baby tijdens de kraamperiode. Dit betekent dat zij uw baby verschoont en in bad doet. In de loop van de dagen gaat u dit langzamerhand van haar overnemen. Kraamzorg Marjan geeft u tips en advies over de verzorging van uw baby. Is uw partner thuis tijdens de kraamperiode? Dan zal Kraamzorg Marjan ook uw partner betrekken in de zorg voor uw baby. Kraamzorg is meer dan alleen de verzorging van u en uw baby. De kraamverzorgende zal ook huishoudelijke taken verrichten. Ze zorgt voor een schoon toilet en een schone douche. Ook verschoont ze uw bed en dat van de baby dagelijks. Daarnaast helpt ze u bij het ontvangen van kraambezoek. Kraamzorg Marjan zorgt ervoor dat uw kraamperiode precies zo verloopt als u wenst.

Waarom Kraamzorg Marjan kiezen

Kraamzorg is in Nederland vanzelfsprekend. Wie zorgt er anders voor u en de baby na een zware bevalling? In andere culturen wordt de kraamzorgperiode meestal verzorgd door een familielid zoals oma of zus. In Nederland wordt dit gedaan door een kraamverzorgende. Kraamzorg Marjan zorgt ervoor dat uw kraamperiode een persoonlijke en aangename tijd wordt. U heeft altijd één kraamverzorgende gedurende de hele periode. Zo raakt u vertrouwd met uw kraamverzorgende en hoeft u niet steeds opnieuw te wennen. Kraamzorg Marjan houdt van een persoonlijke aanpak. Tijdens een intakegesprek vragen wij u altijd naar uw behoeften en wensen. Heeft u een speciale voorkeur? Dan kijken wij hoe wij hier aan kunnen voldoen. Afspraken worden bij ons in overleg gemaakt. Kraamzorg Marjan is er voor u.

Contact met Kraamzorg Marjan

Heeft u nog vragen over Kraamzorg Marjan? Neem dan vrijblijvend contact met mij op  via mail: marjan@kraamzorgmarjan.nl of telefonisch 06-52766272

Wilt u zich aanmelden voor kraamzorg? Vul dan >>hier<< het aanmeldformulier in