Kraamverzorgster

Bent u in verwachting en op zoek naar een enthousiaste kraamverzorgster? Iemand die rekening houdt met uw wensen? En een kraamverzorgster met ervaring? Maak kennis met Kraamzorg Marjan.

Wat is een kraamverzorgster?

Een kraamverzorgster staat bij de meeste mensen bekend als kraamzorg. Dit betekent dat ik  u en uw baby verzorg gedurende de eerste acht dagen na de bevalling. Iedereen die verzekerd is heeft recht op kraamzorg. De basiszorg is 49 uur in acht dagen. In sommige gevallen kunt u meer uren kraamzorg krijgen. Dat is bijvoorbeeld het geval als uw bevalling heel zwaar was of als u een hogere verzekering heeft. In de meeste gevallen heeft u wel een eigen bijdrage voor de kraamhulp. De hoogte hiervan hangt af van uw zorgverzekering. Ik kan u hier over informeren.

Kraamverzorgster MarjanWat doet de kraamverzorgster?

Ik ondersteun u tijdens een thuisbevalling. Ik assisteer de verloskundige en zorgt ervoor dat u zich goed voelt. Bij een ziekenhuisbevalling kan ik ook aanwezig zijn. U kunt Kraamzorg Marjan dan bellen zodra u weet hoe laat en wanneer u thuis komt met uw baby. Ik zorg er thuis voor dat uw baby een opgemaakt bedje heeft. Regel de schone luiers en doet uw baby de eerste dagen in bad. U neemt de taken langzamerhand over van mij. Ook geef ik advies over borstvoeding en helpt ik u bij het aanleggen van de baby. Naast de verzorging van u en uw baby zorgt ik ook voor een schoon toilet en een schone douche. Hygiëne is namelijk erg belangrijk voor u en een pasgeboren kindje. Kraambezoek hoort natuurlijk bij de kraamperiode. Hoeveel bezoek u ontvangt en wanneer u dit doet is afhankelijk van uw wensen. Ik help u bij het ontvangen van uw kraambezoek. U kunt nu uw baby vol trots laten zien.

Contact Kraamzorg Marjan

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een kraamzorg van Marjan? Bent u benieuwd naar de overige werkzaamheden van mij? Neem vrijblijvend contact met mij op via marjan@kraamzorgmarjan.nl of bel: 06-52766272. Ik help u graag verder.