Afgelopen week hebben we Marjan bij ons in huis ontvangen tijdens de thuis bevalling en de kraamweek van ons eerste kindje. We hebben een fantastisch liefdevolle, leerzame en intieme tijd met elkaar gehad. Ik had me geen betere start kunnen wensen en ben Marjan ontzettend dankbaar voor haar zorg en kennis. Ze heeft ervoor gezorgd dat de borstvoeding met ons kleine meisje geen enkele problemen heeft opgeleverd. Marjan heeft veel tijd genomen om mij en onze dochter te begeleiden, met uitleg over hoe borstvoeding in z’n volledigheid werkt, hoe het beste aan te laten happen, hoe we stuwing konden voorkomen etc. Het heeft geweldig gewerkt want onze dochter drinkt zonder problemen en ik heb nergens last van (gehad). Fantastisch! We kunnen vol vertrouwen onze rol als ouders verder ku ontdekken en ontwikkelen. Ik zou Marjan 100% weer vragen om bij ons te zijn mocht er ooit een tweede komen!

Lieve groetjes Anouk, Bram en Sterre                                                             

sept 2023

Dankzij Marjan hebben we een onwijs fijne kraamweek gehad als gezinnetje van 4. Zij kwam kramen als invaller wegens ziekte van een andere ZZP-er, dus we hadden elkaar nog niet gezien, maar klikte meteen! Aan het eind van de kraamweek waren we vol vertrouwen (ook met de borstvoeding!), uitgerust waar mogelijk, lekker gevoed en in een schoon en net huis de kraamweek af aan het sluiten.

 

Marjan bekijkt je als persoon; waar jij behoefte aan hebt en geeft direct de indruk alles onder controle te hebben. Dat maakt loslaten zoveel makkelijker. De ondersteuning bij moeder en baby, het huishouden, het eten en tussendoortjes, de was, alles loopt ongemerkt door zoals jij dat zelf deed; en dat zonder uitleg!

 

Ze ondersteunt dus waar in jouw situatie gewenst en nodig en dit maakt haar heel flexibel. Qua borstvoedingskennis heeft ze echt een streep voor. Je merkt ook dat ze dat leuk vindt, erg veel kennis heeft en neemt daar ook de tijd voor. Bovendien is ze professioneel, duidelijk, attent en sociaal. Meteen maatjes met de oudste, en voor de ouders en bezoek een luisterend oor evt voorzien van kundig advies of grapje. Móchten we nadenken over een derde, dan weten we het wel 😉

 

Ps. Complimenten voor het moderne en informatieve kraamboek!

 

Onwijs bedankt Marjan! Liefs Nick, Amanda Collin en baby Bo (mei 2023)

 

Marjan is echt een topper. Vanaf het moment dat ze bij ons thuis kwam, was het alsof ze deel uitmaakte van ons gezin. Ze gaf ons een warm en geruststellend gevoel, en zorgde ervoor dat we ons volledig konden ontspannen en genieten van de eerste dagen met onze kleine spruit.

 

Wat ons het meest opviel aan Marjan was haar geduld als het ging om borstvoeding. De mama was behoorlijk onzeker en we hadden geen idee of het ging lukken, maar Marjan stond altijd paraat met een kalme en geruststellende houding. Ze nam de tijd om me te begeleiden, onze vragen te beantwoorden en ons te ondersteunen bij het geven van borstvoeding. Ze hielp de mama zelfvertrouwen op te bouwen en gaf praktische tips.

 

Naast haar geweldige zorg en geduld, was Marjan ook ontzettend vriendelijk en gezellig. We hadden leuke gesprekken en lachten veel samen.

Dus als je een kraamverzorgster nodig hebt, kan ik Marjan absoluut aanbevelen. Ze is zorgzaam, geduldig en gewoon een fijn persoon om in te ondersteunen wanneer je een nieuw kleintje verwelkomt. Bedankt, Marjan, voor alles wat je voor ons hebt gedaan!

 

Liefs,

Edwin, Moniek en Romée

Mei 2023

Marjan is een fijn persoon om je babytijd mee te starten. Ze luistert goed naar je wensen en denkt goed mee.

Ze werkt hard en is zeer zelfstandig in haar werk. Hoewel het voor Marjan haar werk is hebben we dat niet zo ervaren.

Ze is persoonlijk en staat stevig in haar schoenen en weet waar ze het over heeft. Kortom; Marjan bedankt!

Pauline, Nathanaël, Grace en Sarelie

April 2023

Heerlijke kraamweek, mede dankzij Marjan!

Nadat wij uit het ziekenhuis kwamen kwam Marjan diezelfde avond nog langs om ons goede tips te geven om de eerste nacht met z’n drietjes door te komen. De volgende ochtend hielp ze ons met o.a. de borstvoeding, het verschonen en het herstel van mij na de pittige bevalling. Gedurende de week hebben we veel gehad aan de pro actieve instelling van Marjan. Hierdoor kijken we dan ook heel fijn terug op onze eerste week. Aan het eind van de week hadden wij mede dankzij Marjan het gevoel dat wij klaar waren om het met z’n drietjes te doen. Nogmaals enorm veel dank Marjan, voor de fijne start van ons gezinnetje.

 

Liefs,

Nicolien, Sander en Eva.

April 2023

Wat fijn dat je op onze pad bent gekomen Marjan.

We hebben een goede kraamweek gehad, dankzij jou liefdevolle zorg en aandacht voor het hele gezin.

Tirsa mocht thuis geboren worden, je hebt daar heel goed bij ondersteunt midden in de nacht.

En de volgende dag was je zo weer van de partij om ons door de eerste dag heen te helpen.

In 1 woord vakkundige topzorg, dankjewel!!.

 

Tot ziens,

 

Liefs Eduard, Marian, Jesse & Timo de trotse broers en Tirsa.

Maart 2023

Wat een super week! eind december/ begin januari een heerlijke kraamweek gehad samen met Marjan. zowel de bevalling als de kraamweek, en met borstvoeding super begeleid. Waar wij aan het begin van de week nog niks wisten over het verzorgen van een baby, zijn wij aan het eind van deze week heel wat informatie rijker! zowel de zorg voor mama, papa, Noortje en het huishouden waren super. Geen moment het gevoel gehad dat er een vreemde in ons huis liep. Heel erg bedankt Marjan! zeker een aanrader!

 

Femke Boschieter, Rolf Boer en Noortje

Jan 2023

Door Marjan heb ik een hele fijne en goede kraamweek gehad.

Bedankt voor al je goede zorgen en een luisterend oor. 😃

Bedankt voor alles wat je hebt gedaan in deze toch wel vervelende niet aller daagse de situatie.

Zijn wij super blij mee.

 

Groetjes

Melanie Nijboer

Aug 2022

Een echte aanrader! Vanaf het begin hadden wij een klik met Marjan. Gelijk in ons eerste telefoongesprek was er een goed gevoel, ook tijdens de kennismaking en de intake werd dat goede gevoel bevestigd. Tijdens de (thuis) bevalling assisteerde ze de verloskundige en dit verliep allemaal vanzelf, ze wist precies wat er moest gebeuren. Ook tijdens de kraamweek zorgde ze voor alles en dacht ze overal in mee. Voor de baby, voor de kersverse papa en mama, maar ook voor het kraambezoek en de dagelijkse dingen in de huishouding. Ze draaide gewoon mee in ons leven, zonder dat je het gevoel had dat er een ‘vreemde’ in je huis was. Ook de hulp bij de borstvoeding was super, ze weet je heel goed te helpen en te ondersteunen, daar waar dit nodig is. Hoe bijzonder dat je in zo’n korte tijd, zo’n band met elkaar kunt opbouwen!

 

Renate, Jan en Jason Beuving

Juli 2022

Wat een zorgzame en deskundige vrouw is Marjan! Bij terugkomst uit het ziekenhuis ving ze ons meteen op en had ze in een mum van tijd een rustige situatie thuis gecreëerd en ons wegwijs gemaakt in de eerste zorg voor onze zoon. Van de rest van de week maakte ze echt een feestje. Net dat beetje extra dan dat je verwacht. Ze leerde ons alles wat we nodig hadden en zat er bovenop om de borstvoeding goed op gang te brengen. Door al tijdens de zwangerschap kennis te maken is het al vertrouwd als Marjan na de bevalling voor de deur staat, erg fijn!

 

Groetjes,

Rens en Merel

Nov. 2021