Lieve Marjan,

Wat waren we blij dat jij voor de 2e keer onze kraamweek kon doen. We zouden je zo voor een 3e keer vragen! Je bent positief, gezellig, heel bekwaam en goed met alle gezinsleden (Jack vroeg al waar je was). Je kan je goed inleven in wat iemand op een bepaald moment nodig heeft, want een kraamweek is prachtig maar ook weer intens. We raden je in ieder geval aan bij iedereen!

Nogmaals heel erg bedankt en we wensen je alle goeds!

 

Groet Michiel, Bianca, Jack en Chloé

Aug 2020

Lieve Marjan,

 

Wat een bijzondere tijd hebben we gehad dankzij jouw hulp in onze kraamweek. Ook al kwamen we met onze zoon Björn pas om 21:30 uur uit het ziekenhuis, je kwam meteen langs om ons op te starten voor de eerste nacht. Het gaf ons rust en vertrouwen dat we zo op je konden rekenen in deze (voor mij) nieuwe fase van ons leven.

 

Elke dag dat jij er was was een feestje. De manier waarop je met Björn omging, jouw kennis over borstvoeding, hoe je het huis netjes hield en de kraamkamer als een hotelkamer behandelde. Ik voelde me volledig in de watten gelegd. Ook toen het wat minder ging stond je er en gaf je ons advies of nam dingen uit handen. Echt geweldig!

 

Toen het zoontje van mijn vriend langs kwam was hij meteen helemaal weg van jou. Wel verwarrend met twee keer Marjan in huis maar hij vond het helemaal gezellig. Ook de manier waarop je hem erbij betrok was onwijs leuk, samen in badje doen, knuffelen echt top!

 

Kortom wij hebben echt genoten van jouw aanwezigheid, hulp, enthousiasme, steun tijdens onze kraamweek en zouden je aan iedereen aanbevelen.

 

Dank je wel!

Liefs Marian, Stephan, Ruud en Björn

Juli 2020

Ons zoontje Max is met geelzucht geboren. Om die reden kwamen wij pas op de zesde dag na zijn geboorte thuis. Ook tijdens deze ziekenhuisperiode was Marjan erg betrokken, zowel telefonisch als via Whats-app. Bij thuiskomst kwamen wij in een warm bad terecht van goede zorgen. Ik heb écht nergens om hoeven vragen, alles werd op een prettige manier én in overleg voor ons en met ons geregeld. Zowel de verzorging van ons zoontje, mijn verzorging na een zware bevalling die uiteindelijk toch nog eindigde in een keizersnede en het huishouden liep op rolletjes. De begeleiding van borstvoeding was ook top, ik heb daar erg veel aan gehad. Wanneer je opzoek bent naar rust, reinheid en regelmaat (en restrictie, in mijn geval) is Marjan echt een aanrader. Marjan was écht onze anker in de toch wel hectische kraamperiode. Marjan, BEDANKT.

Liefs Aline, Gerard en Max

We hebben een heel fijne kraamweek gehad, mede met dank aan Marjan. Ze is niet alleen heel erg betrokken, ze is bovendien pragmatisch en duidelijk. De aandacht voor onze dochter, maar ook voor ons en onze vragen was bijzonder fijn en goed! We hebben veel informatie ontvangen over voeding, maar ook hoe bijvoorbeeld een draagdoek of kolf te gebruiken.

Bedankt, Marjan, voor je inzet en betrokkenheid! Jacob, Regien en Hannah (10 febr. 2020)

 

 

Lieve Marjan,

Wij willen je bedanken voor de fijne, relaxte kraamweek die je ons gegeven hebt.
Bij onze oudste dochter hadden we geen kraamweek i.v.m. vroeggeboorte, maar dat hebben we dubbel en dwars ingehaald in onze kraamweek met jou!

Jij hebt ervoor gezorgd dat we met z’n 4en optimaal konden genieten in onze ‘roze bubbel’. Ik voelde me echt in de watten gelegd en voelde me heerlijk relax.

Ook erg fijn om te zien hoe jij met onze oudste, Yara, omging!
En natuurlijk is het ook fijn dat het huis zo aan kant is.

Wij hebben een super fijne week gehad, waarin we heerlijk onszelf konden zijn.
Het was super fijn om zo van de start van onze 2e dochter te genieten!

Dankjewel!

Veel liefs,
Rick, Esther, Yara & Romée.

Kraamzorg Marjan

Onverwacht kregen we jou als kraamzorg, maar wat waren we blij met jou! Het voelde totaal niet ongemakkelijk. Je hoorde er gewoon eventjes bij! Voor mij was het heel spannend of borstvoeding geven zou gaan lukken, maar dankzij jou kreeg ik er vertrouwen in en is het gelukt!

De week vloog voorbij en nu moeten wij het zelf doen, maar je gaf ons de tips en tricks zodat we als ouders van Luke het helemaal zien zitten om de touwtjes in eigen handen te hebben!

Bedankt Marjan!

 

Heel veel liefs,

Alex en Gerlinda Westerink

Lieve Marjan,

Tijdens de intake was de klik er al en kregen we nog meer zin in de kraam periode. We hebben met jouw een hele fijne kraamperiode gehad. Je bent top in je werk en daarnaast ook nog een gezellige klets. Tijdens de kraamperiode heb je onze verwachtingen waargemaakt. Je hielp ons daar waar nodig en in overleg kon alles.

Wat ons het meest is bijgebleven is dat jij degene was die het gelijk doorhad toen het met Dinand niet goed ging. Door jouw snelle en correcte handelen hebben we op tijd de juiste hulp kunnen inschakelen. Ook vonden we het heel fijn, dat je met ons mee ging naar het ziekenhuis en daar ons én het medisch personeel hebt kunnen ondersteunen.
We waren erg blij dat toen wij na 8 dagen weer thuis kwamen, jij nog een bakje koffie bent komen drinken om de kraamperiode op deze manier toch positief af te kunnen sluiten.

Marjan, we zijn je enorm dankbaar en hopen dat jij ook bij een volgende bij ons kunt komen kramen.
Veel liefs en een dikke tút.

Sebastiaan, Ydwine en Dinand.

Lieve Marjan,

 

Wat wij zochten in een kraamzorg was iemand die uit de buurt kwam, een dierenvriend, iemand die werkt met passie voor haar vak en vooral iemand die nuchter te werk gaat en ons heerlijk thuis laat voelen. Dit alles ben jij Marjan.  We hebben een ontzettend fijne week gehad en we hebben gewoon ons zelf kunnen/durven zijn. Naast het harde werken van je vond ik onze kletsmomentjes ook erg gezellig! Ook Loena kon hier van genieten!😊Wij vinden dat je ons top hebt begeleid bij ons eerste kindje. Je nam echt de tijd voor ons en legde alles duidelijk uit.

Dankjewel Marjan!

 

We komen elkaar vast snel nog een keer tegen!

 

Liefs,

Jordi en Mariska

Op 14 Augustus 2019 is onze dochter Sophie geboren.
We willen jou bedanken voor de plezierige, ontspannen en vakkundige kraamweek! Ook je fantastische ondersteuning ten aanzien van de borstvoeding en daarnaast vele praktische tips (ook buiten de kraamperiode) waren erg fijn!

We zouden Kraamzorg Marjan aan iedereen aanraden! Dank Marjan!

Meer weergeven

Hi Marjan,

 

We zijn je enorm dankbaar voor de hulp die jij ons geboden hebt tijdens onze kraamperiode, omdat het ons eerste kindje betrof hadden wij nog niet veel kennis en ervaring en waren dus volledig op jou aangewezen.

Je hebt ons met jou kennis en kunde op een professionele, maar zeer betrokken en laagdrempelige manier ondersteund tijdens de eerste acht dagen in het prille leventje van onze baby. Mede dankzij jou hebben we een prachtige & bovenal goede start gehad en heb ik de kraamweek als nieuwe jonge moeder heel intens mogen beleven. Ik heb genoten van alle nieuwe momenten met mijn baby, waarbij jij mij begeleide en uitleg gaf waar nodig.

Je hebt veel kennis in huis en bovenal ben je enorm betrokken, je bent ontzettend lief voor onze baby en je hebt ook ons prille gezinnetje de ruimte gegund om met zijn drieën te wennen. Kortom, onze kraamweek was genieten, mede dankzij jou!! Hartstikke bedankt!

 

Liefs, Eline