Regelmatig kwam je bij mij in de klas om je zoon te brengen. Toen zag ik al gauw aan je kleding dat je kraamverzorgster was. Toen dacht ik al…even¬† onthouden voor in de toekomst. Ook ben je kraamverzorgster bij mijn vriendin geweest en die was zo positief en enthousiast over jou, dat ik niemand anders meer wilde. Ik heb je toen benaderd en gelukkig had je nog een plekje vrij.

Meteen toen ik na de bevalling thuis was, stond jij al voor de deur. Dat was ontzettend fijn,omdat het ons eerste kindje was en wij nog heel onzeker waren in ‘hoe en wat’ wij moesten doen.Mijn vriend had deze kraamweek vakantie dus hij was er ook steeds bij. Wij hebben het beide heel prettig ervaren. Niet alleen onze kleine werd verwend, maar wij ook. ‘S ochtends ontbijtje en ’s middags heerlijke verse fruitshakes (die van Marjan zijn echt een aanrader).
Op zondag heeft ze zelfs verse croissantjes en broodjes meegenomen en hebben we samen ontbeten. Een super lieve verrassing!

Wat ook heel fijn was is dat we alle informatie die we moesten weten over de week verdeeld kregen zodat alles nog vers in ons geheugen zit. Elke dag schreef je ook tips & adviezen op voor de momenten dat jij weer weg was. Het was een ontspannen, gezellige en leerzame week. Stap voor stap leerde Marjan ons hoe we het beste voor de kleine konden zorgen. Van de luier verschonen tot samen douchen met de kleine. Alles kwam aan bod. Ook het contact naar ons toe was top. We mochten Marjan altijd bellen, ook na de kraamweek.

Marjan, ontzettend bedankt voor de goede zorgen tijdens de gezellige kraamweek. Het was top!

Liefs Bas, Annemieke & Sam (22-04-2014)