Toen ik zwanger was had ik via een sportmaatje gehoord dat zij Marjan als kraamzorg had gehad en dat dit zeer goed was bevallen. Ik had toen ook contact opgenomen met Marjan en heb een eerste ontmoeting gehad. Ik heb voor Marjan gekozen omdat het klikte en omdat ik bij haar ( ZZP er) wist dat zij mij zou komen helpen in de kraamweek. Bij een grotere kraamorganisatie is het afwachten wie je krijgt, of het klikt en is het de vraag of deze persoon de hele week blijft.
Ik was 1 december uitgerekend, maar ik was wat later bevallen. Voor de bevalling had ik regelmatig contact met Marjan over hoe het met me ging en of ik al iets voelde, dit vond ik erg fijn. 13 December is mijn dochter Loïs geboren. Het was een zware bevalling, Loïs is met de vacuum pomp geboren, en ik had ongeveer 1 liter bloed verloren
Zondag middag rond 4 uur kwam ik thuis, toen ik thuis kwam was Marjan daar ook. De eerste week vond ik zwaar, ik had veel last van mijn hechtingen (deze zaten erg strak) en was snel moe .Gelukkig was Marjan er om me overal mee te helpen. En ze wist overal raad voor. Van tevoren dacht ik dat het borstvoeden erg moeilijk zou zijn maar met hulp van Marjan ging dit erg goed! Ook ’s avonds hebben we je hulp kunnen inschakelen via de what’s app 🙂
Omdat ik me nog niet zelf kon redden kreeg ik gelukkig 2 dagen kraamzorg erbij. 1 week na de bevalling begon ik me weer iets mijzelf te voelen, en kon ik meer genieten van de gezelligheid die je met je mee bracht.
Ik ben erg blij dat je ons kon helpen! (je bent enthousiast, betrokken, je aanwezigheid voelt vertrouwd aan, profesioneel, gezellig en meer 🙂 ) Ik vond het dan ook jammer dat het tijd was voor jou om te vertrekken.
Ik zou je bij iedereen kunnen aanbevelen en als mensen me nog vragen (over jou) zouden willen stellen kan dit ook altijd!
Liefs
Simone
En de groetjes van Niels en Loïs!!!