Lieve Marjan.

Bij het zoeken van een kraamzorg kwamen wij uit op jou website en dit gaf ons gelijk een goed gevoel. Toen je op huisbezoek kwam voor een intake was het meteen gezellig en was er een klik.
We hebben in de periode voor mijn bevalling nog regelmatig contact gehad via de app. Zo hebben wij jou ook op de hoogte gesteld dat ik 2 weken eerder ingeleid zou worden, gelukkig was je toen net klaar bij een gezinnetje en kon je gelijk bij ons komen.

Toen wij uit het ziekenhuis kwamen op 13 Juni om 17.00 uur stond jij hier al voor de deur om de zorg op te starten, echt super! Het voelde direct vertrouwd en je hebt ons goede tips gegeven hoe wij de eerste nacht door zouden komen. Als er toch wat zou zijn konden we jou altijd bellen/appen tijdens de kraamweek, super!
We hebben erg veel van je geleerd in deze kraamweek, van het in bad doen, luiers verschonen, douchen met de kleine man, borstvoeding en later in de week toch over op de fles en zelfs op dag 4 al lekker wezen wandelen samen buiten.
De fijne en bijzondere kraamweek is dan ook omgevlogen. Nu moeten wij het zelf gaan doen, dit gaat ons lukken maar we zullen je zeker missen! Wij zullen jou ook zeker bij iedereen aanbevelen als kraamzorg, want je bent echt een topper met ontzettend veel liefde voor je werk. Als er een tweede komt vragen wij jou zeker weer!!

Dikke kus en knuffel van Werner, Kimberley & Jesse