Marjan bedankt voor de fijne kraamweek, je bent een hele lieve en betrokken kraamverzorgster. Ik kon merken dat je zelf moeder bent en veel ervaring hebt met gezinnen. Je bent een enorm steun en toeverlaat geweest.

Dit was mijn tweede zwangerschap, bij mijn eerste kindje was ik bij een grote kraamzorg organisatie aangesloten, je weet dan niet van tevoren wie je in de kraamweek thuis komt helpen.
Marjan is als zelfstandige ook meteen de persoon die je in huis haalt! Haar betrokkenheid vond ik veel groter, ik merk dat Marjan vanuit haar passie de bewuste keuze heeft gemaakt kraamverzorgster te zijn.
Tijdens mijn eerste kraamweek ben ik erg snel zelf in de weer gegaan en na de kraamweek kwam de klap. Dit keer voelde ik me echt in de watten gelegd, goed uitgerust, lekker gezond eten, tips en trucs bij de borstvoeding en verzorging van de baby, onze zoon van 3 die de nodige aandacht verdiend, het huis was lekker aan kant en de visite hebben we op bed ontvangen. Het was heel relaxed en gezellig.

De eerste start is zo belangrijk en daarom is het fijn als je ervan kunt genieten.

Ik kan Marjan zeker aanraden voor een ontspannen & goed verzorgde kraamweek!

 

Femke