Lieve Marjan,

 

Wat een bijzondere tijd hebben we gehad dankzij jouw hulp in onze kraamweek. Ook al kwamen we met onze zoon Björn pas om 21:30 uur uit het ziekenhuis, je kwam meteen langs om ons op te starten voor de eerste nacht. Het gaf ons rust en vertrouwen dat we zo op je konden rekenen in deze (voor mij) nieuwe fase van ons leven.

 

Elke dag dat jij er was was een feestje. De manier waarop je met Björn omging, jouw kennis over borstvoeding, hoe je het huis netjes hield en de kraamkamer als een hotelkamer behandelde. Ik voelde me volledig in de watten gelegd. Ook toen het wat minder ging stond je er en gaf je ons advies of nam dingen uit handen. Echt geweldig!

 

Toen het zoontje van mijn vriend langs kwam was hij meteen helemaal weg van jou. Wel verwarrend met twee keer Marjan in huis maar hij vond het helemaal gezellig. Ook de manier waarop je hem erbij betrok was onwijs leuk, samen in badje doen, knuffelen echt top!

 

Kortom wij hebben echt genoten van jouw aanwezigheid, hulp, enthousiasme, steun tijdens onze kraamweek en zouden je aan iedereen aanbevelen.

 

Dank je wel!

Liefs Marian, Stephan, Ruud en Björn

Juli 2020