Kraamzorg Drenthe

Woont u in Drenthe en bent u in verwachting? Gefeliciteerd met uw zwangerschap. Zoekt u professionele maar persoonlijke kraamzorg? Maak dan kennis met Kraamzorg Marjan.

Wat is kraamzorg Drenthe?

Kraamzorg is de zorg voor u en uw baby gedurende de eerste acht dagen na de bevalling. De kraamzorg wordt verleend door een kraamverzorgster of kraamhulp. Voor kraamzorg in Drenthe kunt u terecht bij Kraamzorg Marjan. Kraamzorg Marjan is opgezet door Marjan. Als opgeleide kraamverzorgster werkt ze overal in de provincie Drenthe. Eenmaal aangemeld bij Kraamzorg Marjan bent u altijd verzekerd van kraamzorg. Kan Marjan zelf niet komen door omstandigheden, dan zorgt ze in overleg met u voor vervanging. De vervanging wordt gedaan door collegae ZZP kraamverzorgenden. Tijdens een intakegesprek met Kraamzorg Marjan wordt dit allemaal met u besproken. Natuurlijk kunt u ook altijd eerder bij Marjan terecht voor vragen.

Wanneer heeft u recht op kraamzorg in Drenthe

Iedereen met een zorgverzekering heeft recht op kraamzorg in Drenthe. Bent u bevallen, dan heeft u recht op 49 uur zorg in de eerste acht dagen na de bevalling. In bijzondere gevallen kunt u meer uren kraamzorg ontvangen. Afhankelijk van uw zorgverzekering betaalt u een eigen bijdrage voor alle kraamzorg in Drenthe. Kraamzorg Marjan kan u alles uitleggen en informatie verstrekken.
Kraamzorg Drenthe kiezen

Als u in Drenthe woont, kunt u natuurlijk eenvoudig kiezen voor een kraamverzorgster uit Drenthe. Kraamzorg Marjan is altijd in de buurt en kan snel ter plaatse zijn wanneer dit noodzakelijk is. Door samenwerking met andere ZZP kraamverzorgsters uit de omgeving kan Kraamzorg Marjan altijd zorg bieden. Wilt u graag hulp tijdens uw thuisbevalling? Kraamzorg Marjan kan 6 uur lang aanwezig zijn tijdens uw bevalling. Na de bevalling is zij meteen aanwezig om de eerste zorg rondom u en uw baby op zich te nemen. De opstart verloopt hierdoor soepel. Wilt u liever dat de kraamverzorgster pas na de bevalling aanwezig is? Ook dat kan. De keuze is geheel aan u. Kraamzorg Marjan houdt van een persoonlijke aanpak en probeert aan uw wensen te voldoen. In overleg is veel mogelijk. Het aanmelden voor kraamzorg in Drenthe kan eenvoudig online door het invullen van het formulier, maar u kunt zich ook telefonisch aanmelden.

Contact kraamzorg Drenthe

Heeft u nog vragen over kraamzorg in Drenthe of wilt u meer weten over Kraamzorg Marjan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.