Lieve Marjan,

Het is al even geleden maar ik wil alsnog wat in je gastenboek zetten.

Zodra ik wist dat ik zwanger was heb ik me ingeschreven bij je, we vonden het de eerste keer toen Jesper geboren was zo fijn dat je er was dat we nu niet twijfelden om je weer te vragen.

Ik had graag thuis willen bevallen , maar omdat de baby is stuit lag werd ik overgedragen naar het zkh.

Ik ben ingeleid en we wouden jou graag bij de bevalling hebben, je werd op 7 September rond 14:00 gebeld dat ik aan het bevallen was.

Je bent zo snel mogelijk naar het zkh gekomen, ik had heftige weeën maar was blij dat je er was.

Helaas monde het uit in een keizersnede.

En om 16:03 is onze prachtige dochter Merel Jasmijn geboren.

Na een paar dagen in het zkh gelegen te hebben mocht ik naar huis toe.

Op dat moment was jij een gezinnetje aan het afsluiten en kwam je de 2 dag bij ons opstarten.

De eerste dag had je Anneke voor ons geregeld waar we ook erg blij mee waren want die kende we nog van de vorige keer.

Jij zag meteen dat Merel zich overstrekte en daarom hebben we meteen actie ondernomen en zijn in de kraamweek naar de osteopaat geweest, en jij ging met ons mee wat we heel erg fijn vonden.

Ook heb je me weer goed geholpen met het geven van borstvoeding , waar ik nu nog zo van geniet.

Marjan je bent erg deskundig en je hebt zo veel liefde voor je vak en dat is aan alles te merken.

Je hebt de kraamweek goed voor ons gezin gezorgd ook voor Jesper , die echt gek met je is!

Hierbij willen je nogmaals heel erg bedanken voor een hele fijne en gezellige kraamweek en voor alle tips (ook buiten werktijd) en mocht er ooit een derde kindje op komst zijn dan weet ik je te vinden.

Dikke kus en knuffel van Jurgen, Maaike, Jesper en Merel

                                                                             

Als je een leuke, gezellige maar toch professionele kraamzorg wilt, dan moet je bij Marjan zijn. Wat zijn wij blij dat Marjan onze kraamverzorgster kon zijn. Ergens eind augustus hadden we een intakegesprek. Wij hadden meteen een goed en fijn gevoel bij de aanwezigheid van Marjan en gelukkig was het wederzijds.

Wij wilden poliklinisch bevallen, dus toen de vliezen spontaan braken en wij richting het ziekenhuis reden, kwam Marjan ook die kant op. Onze dochter was een sterrenkijker, waardoor de bevalling de stempel ‘medisch’ kreeg en ik werd overgedragen aan het ziekenhuis. Wat was ik blij dat Marjan alsnog mocht/wilde blijven, want wat had ik veel aan Marjan gehad. Samen met mijn man en verloskundige hadden zij mij door de heftige persweeën geloodst.

Helaas moesten wij door omstandigheden enkele dagen in het ziekenhuis verblijven, maar dat weerhield Marjan niet om contact te houden en langs te komen. Toen wij naar huis mochten gaan, kwam Marjan meteen langs om de boel op te starten!

De kraamweek was GEWELDIG! Marjan had ervoor gezorgd dat wij optimaal van de kraamweek (en van de kleine) konden genieten. We hoefden maar ergens aan te denken en Marjan had het al geregeld, klaar staan of een handige tip voor het een of het ander. Zij speelde zo goed in op onze wensen en behoeftes. Alles kan in overleg.

Wij hebben een super leuke en gezellige kraamtijd gehad met professionele maar zeer gezellige kraamhulp.

Hopelijk tot een volgende keer!

Heel veel liefs,
Jan Joris, Hoa en Féline

Als je een leuke, gezellige maar toch professionele kraamzorg wilt, dan moet je bij Marjan zijn. Wat zijn wij blij dat Marjan onze kraamverzorgster kon zijn. Ergens eind augustus hadden we een intakegesprek. Wij hadden meteen een goed en fijn gevoel bij de aanwezigheid van Marjan en gelukkig was het wederzijds. Wij wilden poliklinisch bevallen, dus toen de vliezen spontaan braken en wij richting het ziekenhuis reden, kwam Marjan ook die kant op. Onze dochter was een sterrenkijker, waardoor de bevalling de stempel ‘medisch’ kreeg en ik werd overgedragen aan het ziekenhuis. Wat was ik blij dat Marjan alsnog mocht/wilde blijven, want wat had ik veel aan Marjan gehad. Samen met mijn man en verloskundige hadden zij mij door de heftige persweeën geloodst. Helaas moesten wij door omstandigheden enkele dagen in het ziekenhuis verblijven, maar dat weerhield Marjan niet om contact te houden en langs te komen. Toen wij naar huis mochten gaan, kwam Marjan meteen langs om de boel op te starten! De kraamweek was GEWELDIG! Marjan had ervoor gezorgd dat wij optimaal van de kraamweek (en van de kleine) konden genieten. We hoefden maar ergens aan te denken en Marjan had het al geregeld, klaar staan of een handige tip voor het een of het ander. Zij speelde zo goed in op onze wensen en behoeftes. Alles kan in overleg. Wij hebben een super leuke en gezellige kraamtijd gehad met professionele maar zeer gezellige kraamhulp. Hopelijk tot een volgende keer!

Heel veel liefs, Jan Joris, Hoa en Féline