Na een leuke maar hectisch periode is uiteindelijk onze lieve zoon Jeremy geboren via een keizersnede. In eerste instantie had ik de kraamzorg via Janny geregeld, maar omdat ze bij een andere gezin moest zijn, toen Ik beviel stuurde ze Marjan naar ons toe en daar ben ik nog steeds heel blij mee dat ze dat gedaan heeft, doordat ik nog twee andere kinderen heb, moest ik natuurlijk ook gebruik maken van kraamzorg.
En tot mijn spijt waren bij allebei mijn dochters de kraamweken niet zo leuk tot dat ik kennis maakte met Marjan wat een leuke, lieve zorgzame vrouw is ze, door mijn keizersnede mocht ik een paar dagen extra zorg hebben en wat ben ik samen met mijn gezin in de watten gelegd, die week was super Marjan is zelf met onze oudste dochter nog spulletjes, die ik nog nodig had voor Jeremy gaan kopen, dat vond mijn dochter heel leuk!!!
Wat ik ook zelf heel fijn vond was dat Marjan na haar werktijd toch nog bereikbaar was voor vragen. Zo had ik een blaasontsteking gekregen, maar omdat ik daar niet bekend mee was herkende ik de symptomen niet en toen heb ik Marjan een wahts-app gestuurd met een vraag daarover de volgende dag is ze naar de huisarts gegaan en kreeg ik een kuurtje antibiotica en na een paar dagen was ik weer de oude.
Kortom lieve Marjan heel erg bedankt voor je hele goede zorgen voor mij en mijn gezin.
Ik ben jou daar nog steeds heel erg dankbaar voor, door jou was eindelijk mijn kraamweek zoals die hoort te zijn!!!!!!!!

Lieve groeten van Jeroen, Silvana, Gabriela, Elisa, en natuurlijk Jeremey.

Jeremey 02-08-2013

Plaats een reactie