Marjan is echt een topper. Vanaf het moment dat ze bij ons thuis kwam, was het alsof ze deel uitmaakte van ons gezin. Ze gaf ons een warm en geruststellend gevoel, en zorgde ervoor dat we ons volledig konden ontspannen en genieten van de eerste dagen met onze kleine spruit.

 

Wat ons het meest opviel aan Marjan was haar geduld als het ging om borstvoeding. De mama was behoorlijk onzeker en we hadden geen idee of het ging lukken, maar Marjan stond altijd paraat met een kalme en geruststellende houding. Ze nam de tijd om me te begeleiden, onze vragen te beantwoorden en ons te ondersteunen bij het geven van borstvoeding. Ze hielp de mama zelfvertrouwen op te bouwen en gaf praktische tips.

 

Naast haar geweldige zorg en geduld, was Marjan ook ontzettend vriendelijk en gezellig. We hadden leuke gesprekken en lachten veel samen.

Dus als je een kraamverzorgster nodig hebt, kan ik Marjan absoluut aanbevelen. Ze is zorgzaam, geduldig en gewoon een fijn persoon om in te ondersteunen wanneer je een nieuw kleintje verwelkomt. Bedankt, Marjan, voor alles wat je voor ons hebt gedaan!

 

Liefs,

Edwin, Moniek en Romée

Mei 2023