Dankzij Marjan hebben we een onwijs fijne kraamweek gehad als gezinnetje van 4. Zij kwam kramen als invaller wegens ziekte van een andere ZZP-er, dus we hadden elkaar nog niet gezien, maar klikte meteen! Aan het eind van de kraamweek waren we vol vertrouwen (ook met de borstvoeding!), uitgerust waar mogelijk, lekker gevoed en in een schoon en net huis de kraamweek af aan het sluiten.

 

Marjan bekijkt je als persoon; waar jij behoefte aan hebt en geeft direct de indruk alles onder controle te hebben. Dat maakt loslaten zoveel makkelijker. De ondersteuning bij moeder en baby, het huishouden, het eten en tussendoortjes, de was, alles loopt ongemerkt door zoals jij dat zelf deed; en dat zonder uitleg!

 

Ze ondersteunt dus waar in jouw situatie gewenst en nodig en dit maakt haar heel flexibel. Qua borstvoedingskennis heeft ze echt een streep voor. Je merkt ook dat ze dat leuk vindt, erg veel kennis heeft en neemt daar ook de tijd voor. Bovendien is ze professioneel, duidelijk, attent en sociaal. Meteen maatjes met de oudste, en voor de ouders en bezoek een luisterend oor evt voorzien van kundig advies of grapje. Móchten we nadenken over een derde, dan weten we het wel 😉

 

Ps. Complimenten voor het moderne en informatieve kraamboek!

 

Onwijs bedankt Marjan! Liefs Nick, Amanda Collin en baby Bo (mei 2023)