Wat waren we blij dat we in verwachting waren van ons eerste kindje! Maar het betekende ook dat er een heleboel geregeld moest worden, onder andere de kraamzorg. Van de verloskundige kreeg ik een flinke stapel folders mee. Al lezende had ik al snel besloten dat ik kraamzorg wilde van een ZZP’er en na het lezen van alle positieve reacties in haar gastenboek, heb ik voor Marjan gekozen.
Tijdens de intake maakte Marjan al gelijk een goede indruk op ons en die heeft ze waargemaakt tijdens de kraamweek! In alle vroegte kwam ze assisteren bij de bevalling en daarna is ze met ons mee naar huis gegaan, dat was ontzettend fijn want er kwam echt van alles op ons af nu we papa en mama waren geworden! Marjan heeft ons in de kraamweek veel geleerd en ze heeft ons ook veel werk uit handen genomen waardoor we optimaal konden genieten van onze zoon Erik.
Marjan is heel geduldig, flexibel, zorgzaam, gezellig en rustig en je merkt dat ze echt van haar werk houdt. Ook als ze al naar huis was en zelfs na de kraamweek konden we met vragen bij haar terecht. En het was ook prachtig om te zien hoe leuk ze met onze kleine man omging. Als er nog een kindje komt, gaan we Marjan zeker weer vragen of ze bij ons komt kramen!

Hugo, Heleen en Erik

Erik 17-08-2014