Lieve Marjan,
Wat waren wij ontzettend blij dat jij toch onze kraamhulp kon zijn! Eerst leek onze kleine meid veel te vroeg te komen en uiteindelijk liet ze maar op zich wachten, waardoor het wel eens niet in jouw planning zou passen. Maar Mila heeft het precies goed getimed, want op jouw eerste vrije dag na een kraamperiode is ze geboren. Helaas was je niet aanwezig bij de bevalling, het ging zo razend snel… Gelukkig was je er wel vrij vlot na de geboorte, je had m’n telefoontje goed ingeschat. Waar ik nog niet kon geloven dat het zo snel kon gaan, had jij gelijk al door dat je zo snel mogelijk onze kant op moest komen! En dit was dan ook nog maar één van de vele dingen die jij met je kennis, ervaring en goede zorgen geweldig hebt vervuld.
Vol passie doe jij je werk. Je bent ontzettend lief, kundig, zorgzaam, geduldig, rustig en op de juiste manier ‘streng’ zodat moeders rust neemt. Je hebt altijd tijd voor een luisterend oor en aandacht voor broertje Luuk. En in de tussentijd is het huis ook nog netjes en opgeruimd, de was gedaan en het avondeten voorbereiden? Geen probleem! De laatste dag dat je bij ons was, was raar. Alhoewel het natuurlijk ook heerlijk zou zijn om met z’n viertjes thuis te zijn, wilde ik eigenlijk nog helemaal niet dat je wegging. Extra uren waren al ingezet omdat de borstvoeding niet zo lekker liep, maar op een gegeven moment was de kraamweek toch echt voorbij. We vonden het beiden jammer.

We wensen je heel veel succes als ZZP’er.
Elk gezin die jouw als kraamhulp heeft mag zich gelukkig prijzen. Je wordt gegarandeerd in de watten gelegd en met de kennis en liefdevolle aandacht voor het hele gezin is de kraamweek een week om nooit meer te vergeten. Lieve Marjan, hartelijk bedankt daarvoor!

Liefs,
Sander, Elsemieke, Luuk en Mila

Mila 06-08-2014