Op 18 oktober was het dan zover, eindelijk waren we de trotse ouders van ons 2de wondertje! Een meisje, Liva.
De dag voor de bevalling hoorde we dat de kraamhulp die we eigenlijk zouden krijgen niet kon komen omdat er die dag een ander gezin was bevallen. We baalden toch wel omdat we nu niet wisten wie we konden verwachten in de kraamweek.
De ochtend na de bevalling belden we om 6 uur de kraamhulp met het nieuws dat onze kleine meisje geboren was en dat we weer in huis waren.
Ze zou de kraamhulp bellen die bij ons zou komen en niet veel later stond Marjan voor de deur.
Gelukkig konden we het direct goed met haar vinden en waren we opgelucht dat we toch nog een leuke kraamhulp kregen.

Doordat het al weer even geleden was dat we een baby in huis hadden moesten we er even weer in komen maar door de hulp en tips van Marjan was het alsof de kleine er altijd al was.
Ook omdat we dit keer direct voor flesvoeding hadden gekozen en niet wisten hoeveel, en hoevaak ze de fles mocht was het even uitzoeken van hoe en wat, vooral in de nachten. Maar ook nadat Marjan weg was konden we altijd even bellen of appen met vragen en werden we direct geholpen!

Met onze zoon die 4 jaar is kon ze goed opschieten. Loghan heeft het nog dagelijks over de kraamverzorgster ‘Marjan(ne)’, vooral of ze vandaag weer komt.  Ze betrok hem overal goed bij, iets waar we toch wel een beetje bang voor waren, over hoe hij zou reageren op de nieuwe baby, hij was tenslotte al die tijd alleen geweest. Maar dit ging direct goed!

Toch was het wel even wennen, iemand die alles voor je doet. Ze zorgde voor een schoon huis, ze maakte ontbijt en lunch. En ging zelfs mee naar de school van de grote broer die mocht trakteren!

Marjan, nogmaals heel erg bedankt voor de leuke week. Dankzij jou hebben we heerlijk kunnen genieten van de kraamweek en onze kinderen! We zouden je aan iedereen aanbevelen!!
Liefs, Martin, Melanie, Loghan en Liva!