We hadden voor Kraamzorg Marjan gekozen, omdat je in je kraamweek dan niet verschillende mensen kreeg.  De intake ging erg leuk, mijn vriend zei al dit is een goeie.
Het liep allemaal even iets anders, Marjan was in een ander gezin toen ik moest bevallen. Marjan had iemand anders geregeld via het Groene Kruis, deze kraamverzorgster was een leuke vrouw. Ik moest 2,5 dag in het ziekenhuis blijven. Toen ik naar huis mocht heb ik met Marjan gebeld, ze kon mij niet helpen opstarten, helaas. Ze belde later terug om te vertellen dat ze iemand had geregeld en dat ze dan de volgende dag wel bij mij kwam.  Ze had wederom weer een goede kraamverzorgster geregeld.
Ik was wel blij dat ze het zo heeft kunnen regelen. De kraamdagen waren leuk en fijn.
Marjan heeft ons veelgeleerd en zelfvertrouwen gegeven om het zonder haar te kunnen doen. Mijn kraamtranen en onzekerheden kon ik bij haar kwijt.
Het was ook erg fijn dat ze de huishouding deed en goed voor ons zorgde.
Roan was op de dag dat Marjan weg ging boven zijn geboortegewicht, dit was wel heel mooi om de kraamweek mee af te sluiten.
Na 2 dagen kwam Marjan nog even weer kijken hoe het ging en een leuk cadeautje brengen, dit was erg fijn.
Marjan heel erg bedankt voor deze kraamtijd en je hebt zeker bewezen dat je een goeie kraamverzorgster bent. Als er een 2de komt zullen we zeker aan je denken.

Veel Liefs, Renger, Marët en Roan.