Hoera we zijn in verwachting van ons 2e kindje! Het wordt een meisje en haar grote broer van 7.5 jaar kijkt er enorm naar uit.

Maar nu Kraamzorg, wie waar en hoe? Bij onze zoon was er geen hulp beschikbaar en was er geen opstart. Nooit geen grote organisatie meer, wat is er nog meer mogelijk. Zzp kraamzorg, kraamzorg Marjan? Ja, een goede indruk door de website van haar. Dus hup maar inschrijven en toen volgde de intake een paar weken van tevoren en het klikte direct. Contact met onze zoon was ook direct goed!

29-02-2016 was het dan zover, toch een “schrikkelbaby”. Ons mooie prinsesje Macy is geboren om 16.27 uur. ‘S Avonds bij thuiskomst was Marjan er ook snel bij om de zorg op te starten en instructies te geven voor de 1e nacht! Oh dit was fijn zeg, een goede opstart krijgen van een vrouw die haar vak verstaat.

Maandag 7 Maart 2016 hebben wij een onvergetelijke kraamweek afgesloten met Marjan.
Marjan heeft oog voor het gezin, groot aanpassingsvermogen binnen het gezin en enorm veel liefde voor haar job en dit zie je in alles terug.

Marjan geeft met liefde zorg aan zowel moeder als pasgeborene, maar ook de rest van het gezin vergeet ze niet!

Lieve Marjan, je leek wel een onderdeel van ons gezin te worden tijdens de kraamweek, je hebt vol liefde voor ons prinsesje gezorgd en ons alle tips en trucs weer aangeleerd na 7.5 jaar.

Voor een eventuele 3e weten wij je te vinden en ik zal je zeker aanbevelen!!!

Veel liefs van Richard, Deborah, Kyano en Macy.