Ik had Marjan haar site al is een keer voorbij zien komen, de site sprak mij gelijk al aan  is mij toen bij gebleven. Toen wij in blijde verwachting waren van ons eerste kindje was de keuze dan ook al gauw gemaakt. Na onze kennismaking met Marjan hadden wij gelijk een goed gevoel.

6 April was het dan zo ver, samen met Marjan hebben wij een prachtige thuisbevalling beleefd en is om 19:15 onze dochter Lynte geboren. Onze kraamweek kon beginnen, de eerste nacht heeft Marjan ons met goede tips achtergelaten en met de weet dat wij haar altijd konden bellen of berichten, dit was een prettig idee! In de dagen die volgenden hebben we veel van Marjan mogen leren, door Marjan haar tips en adviezen werden we met de dag zelfstandiger. Marjan nam de tijd voor Lynte en mij om de borstvoeding goed op gang te krijgen, dit was dan ook gauw goed gelukt! We hebben heerlijk genoten van de dagen dat Marjan bij ons was.

De dagen zijn voorbij gevlogen, voor we het wisten was daar die laatste dag. We hebben een fantastische kraamweek gehad met veel gezelligheid en liefdevolle zorg van Marjan, we gaan haar dan ook zeker missen!

Lieve Marjan,
bedankt voor alles!!

Veel liefs,
Erjan, Marischa en Lynte.